De meest gehoorde opmerking bij een LaquePrint is:  “Is dit echt geschilderd??”

Een originele laquePrint is geheel in Nederland geproduceerd, hand gelakt,
heeft een handig ophangsysteem maar kan ook zelfstandig staan.

Uniek Ambachtelijk Nederlands kwaliteitsproduct

Laqueprint: een unieke, met de hand vervaardigde kunstwerktechniek

Emil Hüsstege heeft in Nederland een nieuwe techniek ontwikkeld en geproduceerd genaamd Laqueprint. Hierbij wordt met de hand een afbeelding op geschuurd en geborsteld steigerhout gedrapeerd en voorzien van een hoogglans afwerking. Door de subtiel doorlopende afbeelding over de randen is het resultaat bijna niet te onderscheiden van een echt schilderij.

De Laqueprint is een uniek kunstwerk dat zowel kan worden neergezet als opgehangen dankzij het handige verzonken ophangsysteem en de dikte van 3 cm. De kwaliteit, structuur van het hout en hoogglans maken van elke afbeelding een waardevol sieraad voor aan de muur of op een kast. Elke Laqueprint is met de hand in Nederland vervaardigd en is daarom uniek in kleur, structuur, formaat en gewicht.

De Laqueprint is niet geschikt om buiten in de regen of volle zon te hangen, maar onder een afdak is dit geen probleem. Voor de productie van Laqueprint wordt alleen gebruik gemaakt van 100% PEFC gecertificeerd hout, wat betekent dat het op een verantwoorde en duurzame manier is verkregen. Daarnaast zijn de gebruikte inkten Greenguard gecertificeerd en vrij van schadelijke stoffen.

Alle afbeeldingen die op Laqueprint worden aangebracht, behoren tot het publiek domein of zijn verkregen met toestemming. Laqueprints worden zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven, waardoor het verhaal achter het kunstwerk zoveel mogelijk in tact blijft en iedereen thuis kan genieten van ons nationaal en internationaal cultureel erfgoed.

Duurzaam

Er wordt gebruik gemaakt van 100% PEFC gecertificeerd hout. PEFC wil zeggen dat het hout op een verantwoorde en duurzame manier is verkregen.

De gebruikte inkten zijn Greenguard gecertificeerd en dus vrij van schadelijke stoffen.

Publiek Domein

Alle, op Laqueprint aangebrachte afbeeldingen behoren tot het “ Publiek domein” of zijn met toestemming verkregen.

Bereikbaar

Laqueprints worden op een zo natuurgetrouw mogelijke manier weergegeven. Het verhaal achter het kunstwerk blijft op die manier zoveel mogelijk in tact, hierdoor wordt op een voor iedereen bereikbare manier de mogelijkheid geboden thuis van ons Nationaal en Internationaal cultureel erfgoed te genieten.

Resultaat 37–48 van de 51 resultaten wordt getoond

Bezoekadres

Frescoprinters BV

Burgemeester Panislaan 68

5056 AG  Berkel-Enschot

Contact

06 – 22698454

info@laqueprint.nl

 

WERKDAGEN

M-V:  9.00h – 17.00h

 

0

Cart Summary

    Product Prijs Aantal Subtotaal

Totalen winkelwagen

Subtotaal 0.00
Totaal 0.00